Ervaringen

Iedereen ervaart de NEI sessies op een andere manier. Elk persoon is natuurlijk uniek. Hieronder lees je een aantal ervaringen van personen die al een NEI sessie bij mij ondergaan hebben.

  Afgelopen week was ik bij Marieke voor een sessie. In een prachtige kamer met een mooie praktijkhoek werd ik ontvangen. Het voelde meteen vertrouwd.
  Hoe bijzonder is het dat ik alleen maar een lichamelijke klacht hoefde te vertellen en dat daar een heel passend verhaal uitkwam met emotionele pijnpunten en dat dit ook weer in balans wordt gebracht door Marieke.
  Marieke werkt heel zorgvuldig en gaat met je mee in wat je vertelt en weet het terug te leiden naar iets wat ik in mijn jeugd heb meegemaakt. Ik hoefde er niet uitgebreid over te vertellen, maar alleen maar te herkennen, dat was voldoende.  Ik voelde me gezien en gehoord en er is een stukje van mijn emotionele pijn in balans gebracht. Hoe mooi is dat! Een aanrader dus.

  Juul

  Ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp die ik heb gekregen van Marieke. Ze is niet alleen een zeer kundige therapeut, maar ook een ontzettend fijne en lieve vrouw. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij haar. Haar warme en fijne benadering zorgde ervoor dat ik me volledig op mijn gemak voelde.

  De sessies met Marieke hebben mij enorm geholpen. Ik kan haar iedereen aanraden.

  Nathalie

  Wat een mooie ervaring om met Marieke een lieve, begripvolle vrouw de laatste onrust uit mijn lichaam en leven te verwerken.

  Ik ben altijd al onzeker geweest. De vraag waar heb ik een plekje op deze wereld is na een huwelijk van 20 jaar met een alcoholist en narcist alleen maar versterkt.

  Nu 11 jaar later na mijn scheiding en traumatherapie te hebben gedaan, voelde ik nog een stukje onrust wat ik wilde verwerken.

  En wat een ervaring is dit om dat samen met Marieke te onderzoeken .

  We zijn op een punt van oud zeer gekomen waarvan ik zelf nog niet wist dat ik dit mee had gemaakt.

  Alles verklaarde heel veel lichamelijke en geestelijke klachten.

  Colinda

  Marieke is een fijne dame, die goed luistert naar je wensen en problemen. Ze gaat duidelijk te werk. Sinds ik bij haar ben geweest, heb ik weinig tot geen last meer van mijn problemen waarvoor ik een behandeling heb gevolgd.

  Charlotte

  Marieke ervaar ik als een rustige, innemende en lieve vrouw. Zij heeft mij geholpen om af te komen van mijn intolerantieklachten (gluten, ei , schaaldieren en dierlijke melk). Na 1 behandeling werkte de NEI sessie al.  Hierdoor voel ik mij weer vrij om te eten en drinken wat ik wil. Daarnaast heeft zij mij ook verlost van mijn gevoelige huid (huidkanker in opkomst) en gevoelige blaas. Na 1 sessie verdwenen mijn plekjes als sneeuw voor de zon. Mijn medicijnen voor mijn blaas heb ik niet meer nodig. Heel bijzonder en fijn. Ik raad iedereen aan om een NEI sessie te doen bij Marieke. Meerdere vrienden en familieleden heb ik op dit spoor gebracht. Dankbaar ben ik Marieke voor haar vertrouwen en hulp.

  Annemieke

  Marieke is een warme, sympathieke en mooie vrouw. Ze is geduldig en neemt je mee op reis in de NEI methode. Bijzonder hoe dit zo kan werken en dat het ook zijn vruchten afwerpt.

  Mijn eerste kennismaking was met betrekking tot onze honden Boefke en Beertje. Wat bijzonder hoe de uitwerking in positieve zin hiervan is. Bovenal wat leerzaam deze methode is. Nu ben ik voor mezelf ook bij haar en wat liefdevol word je meegenomen in je onderbewustzijn. Dat zaken zo kloppend zijn en wat je hier zelf van kunt leren. Moe maar zeer voldaan. De komende 3 weken zal mijn focus hierop zijn: bewuster met jezelf leren omgaan met een steun in de rug.

  Dank je wel hiervoor Marieke.

  Peggy

  In Ophemert word ik gastvrij ontvangen door Marieke waarna we plaatsnemen in een fijne, warme ruimte waar Marieke start met de NEI therapie. 

  Met Neuro Emotionele Integratie (NEI) gaat Marieke op zoek naar de oorsprong van mijn klachten d.m.v. het stellen van vragen. Met behulp van de biotensor die Marieke gebruikt tijdens de sessie kom ik erachter of de antwoorden die ik geef ‘kloppen’. De antwoorden komen uit mijn onderbewustzijn. Op die manier komen we steeds dichter bij de oorzaak van mijn klachten om zo stukken los te kunnen laten en weer meer in balans te komen. Oude patronen kan ik hiermee los laten. Ik kom hierdoor beter in mijn kracht. En de heftigheid op een bepaald onderwerp wordt aanzienlijk minder of verdwijnt zelfs.

  De kracht van NEI is dan ook dat ik vrij snel tot de kern van mijn probleem kom.

  Elke sessie verloopt altijd anders omdat Marieke naar aanleiding van haar vragen en onderzoek i.c.m de biotensor weet welke behandeling en/of methode zij in gaat zetten.

  Aan het eind van elke behandeling wordt de ‘uitkomst’ van de behandeling geïntegreerd in mijn systeem door Marieke.

  Ik zou zeggen ga het ervaren. Mij geeft het inzicht, rust en balans.

  Manuela

  Door mijn sessies bij Marieke ben ik gegroeid als mens en durf ik mild te zijn voor mezelf en iedereen die mijn ‘levens’pad heeft gekruist. Door de NEI therapie mag mijn onderbewustzijn een plek op de voorgrond krijgen en heb ik oud zeer / trauma kunnen helen. De sessies bij Marieke zijn vertrouwd. Ze accepteert je volledig en heeft geen (voor)oordeel. Marieke behandelt me al sinds ze met de NEI opleiding begonnen is en heeft zich in de jaren als NEI Master gecertificeerd. Het is prachtig hoe Marieke als therapeut is gegroeid en hoe ik met haar ben meegegroeid. Zo heeft Marieke me naast de NEI sessies, ook EMDR- & rebirthing-, familieopstellingen en detox voetenbad laten ondergaan, welke stuk voor stuk heel bijzonder en nodig waren.

  Als ik een probleem heb waar ik zelf niet uitkom, ga ik naar Marieke!

  Helena